YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'impressionant canvi físic de Chelo García-Cortés

La col·laboradora de 'Sálvame' ha aprimat d'una forma exagerada des que participés a 'Supervivientes'

Chelo García-Cortés
Chelo García-Cortés ha patit un canvi radical d'imatge | GTRES

Els últims esdeveniments a la vida de la col·laboradora de ‘Sálvame’ Chelo García-Cortés li han passat factura, i és que Chelo ha sofert una baixada de pes considerable, provocant-li un canvi radical en el seu aspecte físic.

 

El motiu principal d’aquest aprimament exagerat ha estat la seva participació en el ‘reality’ de ‘Supervivientes’, que a causa de la falta d’alimentació regular i abundant, va provocar que la col·laboradora perdés 30 quilos en molt poc temps. En sortir del concurs però, una cadena d’infortunis no han propiciat que la col·laboradora recuperi el seu pes habitual.

La mala sort de Chelo Garcia-Cortés

Chelo García-Cortés ingressa a l'hospital
Chelo García-Cortés ingressa a l'hospital amb de la seva dona | GTRES

Entre els incidents que haurien afavorit el seu aprimament està l’accident que va patir i que li va provocar una fractura a la cama per la qual va haver de ser intervinguda quirúrgicament; a això cal sumar les contínues crítiques a les quals va haver de fer front Chelo tot just sortir del ‘reality’ de supervivència, i que feien referència a l'actitud de la seva dona, amb rumors que fins i tot posaven en dubte la seva relació. A tot això, caldria sumar els problemes econòmics que la col·laboradora arrossega amb Hisenda, que de fet van ser el detonant perquè es decidís a entrar al concurs.

 

Chelo se sent orgullosa del seu nou i saludable aspecte físic 

Pot ser per tot això o no, la qüestió és que Chelo García-Cortés ha reconegut a les xarxes socials que està fascinada amb la seva nova figura, i és que ara, la periodista llueix una talla 38 després d’aprimar 23 quilos, mentre reconeix que no es tracta només d’una qüestió d’aspecte físic, sinó que a més, «ha guanyat en salut».

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari