La popular cantant espanyola que cantarà per primer cop en català

Lola Índigo ha versionat el seu 'Yo ya no quiero ná' en català per la Marató de TV3

Lola Índigo en un concert
Lola índigo cantarà per primer cop en català | GTRES

Molts han estat els cantants de parla no catalana que s'han atrevit a cantar en aquest idioma per donar suport a la Marató de TV3Malú, Pablo Alborán o Dani Martín són alguns dels artistes que ho han fet.

'Yo ya no quiero ná' en català

A aquesta llista de cantants se li suma una de les artistes més populars del moment, Mimi Doblas, recentment més coneguda com a Lola Índigo. L''extriunfito' s'ha atrevit a cantar en català el seu tema ' Yo ya no quiero ná'. La renovada cançó estarà al disc de la Marató de TV3. L'any 2018 va ser Aitana qui va versionar una cançó en català, i ara, la seva companya d''Operación Triunfo' serà la gran estrella que donarà veu al català en aquest disc.

Lola Índigo durant una entrega de premis
Lola índigo canta català per una bona causa | GTRES

  

La cançó en català és tot un repte per Mimi, ja que ella mai ha parlat aquest idioma, però l'artista ha versionat el seu tema més internacional per contribuir amb La Marató, que enguany lluita per la recaptació de fons per combatre les malalties minoritàries. Malgrat les seves dificultats a l'hora de pronunciar, Mimi s'ha mostrat molt contenta del resultat, tot i que ha demanat disculpes als seus fans pel seu accent.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari