La nova vida de Mariona Saperas, la mare de la filla d'Albert Rivera

Tots dos mantenen una bona relació pel bé de la seva filla

Albert Rivera ja té clar el seu futur
Albert Rivera dedicarà més temps a la seva família | GTRES

L'adéu a la política d'Albert Rivera ha suposat un perseguiment sobre la seva privada i sobre el que farà a partir d'ara. Durant el discurs d'acomiadament, el català va confessar que es dedicaria més als seus pares, a la seva filla i a la seva parella, Malú.

El futur d'Albert Rivera passa per la seva filla

La vida privada d'Albert Rivera cada cop és més pública, els seus plans de futur passen principalment per Malú i també per la seva filla, Daniela Rivera. S'ha especulat molt amb l'embaràs de la cantant, però de moment no s'ha confirmat res, per tant l'expolític català dedicarà tot el seu temps en la seva nena de vuit anys, que en l'actualitat viu a Granollers amb la seva mare, Mariona Saperas.

Albert Rivera i la seva exparella Mariona Saperas
Mariona Saperas i Albert Rivera tenen una filla en comú | Catalunya Diari

Abans de la relació amb Beatriz Tajuelo, Rivera va estar 20 anys amb Mariona Saperas, que des que van trencar sempre s'ha mantingut molt al marge de la vida política del català. La mare de Daniela ja fa dos anys que va refer la seva vida sentimental. Tot i això, els dos encara continuen compartint la propietat d'un immoble a La Garriga.

  

Saperas és llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramón Llull de Barcelona, amb un Màster en Psicoteràpia Analítica Grupal impartit en la Universitat de Deusto i un altre Màster en Drogodependències de la Universitat de Barcelona. Actualment treballa en la Fundació Sanitària Mollet del Vallès. Mariona va ser clau en el salt a la política de Rivera en 2006.

Bona relació entre Rivera i Saperas

A causa de la intensitat del treball de Rivera i la seva exparella tenen pactat que el català es reuneixi amb la seva filla dos caps de setmana al mes, a més de parlar amb ella cada dia per telèfon. Tots dos mantenen una bona relació, i en algunes ocasions Saperas ha modificat els règims de visites perquè l'exlíder de Ciutadans pogués veure a la nena i compatibilitzar els seus compromisos professionals.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pasan los años.... y crece ella y mi pasión por ella .

Una publicación compartida de Albert Rivera Díaz (@albertriveradiaz) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari