IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Escàndol: el biògraf de Letícia revela els negocis ocults de la monarquia

Faccio compara el comportament de la Família Reial amb la màfia

Felip i Letícia en una recepció diplomàtica el 5 de febrer de 2020
Els suposats negocis ocults de Letícia i Felip, a la llum | Catalunya Diari

La nova biografia de la reina Letícia, 'Letizia la reina impaciente', té moments memorables. Si fa ben poc destacàvem que l'incident a la Catedral de Palma va ser fruit d'un pacte trencat entre la reina emèrita i Letícia, el biògraf Leonardo Faccio repassa també els afers més obscurs de la Família Reial pel que fa als diners. Per informar-se com cal, Faccio va entrevistar a David Rocasolano, cosí de la reina, qui li va oferir detalls ben sucosos.

Al llibre, Faccio parla de «diners negres a la Casa del Rei» i menciona «un degoteig constant d'empreses privades que entren a la casa de la família Borbón». En cas de confirmar-se el testimoni de Rocasolano, seria un escàndol de dimensions colossals, un afer que els mitjans mai han gosat treure a la llum.

David Rocasolano guarda les proves

«Felip, segons Rocasolano, va ser més previngut que el seu cunyat Urdangarin. Tot i que no va confiar en un desconegut. El cosí de la reina diu que ell guarda els comprovants de comptes bancaris de Letícia i Felip i documents de cada negoci que va fer amb ells», escriu Faccio. La revelació resulta com menys sorprenent, considerant que, fins ara, cap mitjà ha publicat aquesta informació.

El biògraf va més enllà i compara la Família Reial amb 'La Cosa Nostra'. «Sembla inversemblant que a algú que acaba d'arribar a la Casa Reial li confiïn una tasca tan secreta. Però a la família Borbón no hi ha secrets quan entres a formar part d'ella. S'entra com s'entra a la màfia».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari