IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El menyspreu dels amics de Felip a Letícia: Així li diuen

Es tracta d'un sobrenom realment insultant

La reina Letícia a la presentació del premi investigació científica de Fundació Princesa de Girona a València, 12 de febrer de 2020
El 'nom' que li han posat els amics de Felip a Letícia | Catalunya Diari

La reina Letícia no deix de ser actualitat, i és que tot el que gira al seu voltant desperta un gran interès. Una bona mostra d'això és que s'acaba de publicar un llibre sobre la seva figura'Letícia. La reina impacient. Què significa ser reina al segle XXI?', que està escrit per l'autor argentí Leonardo Faccio.

Aquesta obra es tracta d'una biografia no autoritzada de la monarca, que de ben seguir que suscitarà molts comentaris. En concret, ho farà perquè, com s'ha revelat en algun mitjà de comunicació, exposa, entre altres coses, la manera en la qual tenen els amics del rei Felip VI de referir-se a ella. Pel que sembla, aquests parlen d'ell com «el Serè», mentre es refereixen a ella com a «'Chacha' —Minyona—».

No estarien conformes amb el matrimoni

El motiu d'aquest sobrenom tan despectiu és perquè, segons es diu, la majoria dels amics del Rei no està d'acord amb el fet que s'hagi casat amb una 'plebea' i no amb una dona de sang real. És realment insultant aquest 'malnom' perquè precisament 'chacha' és la manera deplorable de referir-se a les empleades de la llar. No obstant això, sembla que és 'normal' usar-ho en certes 'elits socials'.

Ara, haurem d'esperar per veure si Letícia pren mesures legals o no contra el llibre, en el qual es revela que quan treballava al diari mexicà 'Siglo XXI', firmava els seus textos com Ada o que quan estava a l'Agència EFE afirmava que mai tindria fills.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari