Eugenia fora de si: La venjança que prepara Cayetano

El cinquè fill de la duquessa d'Alba té plans de futur després dels seus problemes de salut

Cayetano Martínez de Irujo publica les seves memorias
Cayetano Martínez de Irujo té nous plans de futur | Catalunya Diari

Cayetano Martínez de Irujo ha hagut de ser ingressat d'urgència en diverses ocasions en els últims anys. Fa pocs dies va ser l'últim, després de patir una intoxicació alimentària. Encara que el genet té un problema intestinal greu del qual ja ha estat operat nou vegades i la resta de fills de la duquessa d'Alba no van acudir a l'hospital per visitar-lo, alguna cosa que li va doldre i ha provocat distanciament entre germans.

Els nous plans de futur

En poques setmanes, el germà d'Eugenia Martínez de Irujo complirà 57 anys, i després de tantes operacions i ingressos hospitalaris, ha pogut «obrir els ulls» i «s'ha adonat de qui està al seu costat», avança 'Vanitatis', per això ha decidit fer un gir de 180 graus a la seva vida. Tal com ell mateix va explicar a 'La Razón', podria convertir-se en el nou president de la Real Federació Hípica Espanyola després de les eleccions, que se celebraran després dels Jocs Olímpics de Tòquio.

L'hípica sempre ha estat la seva passió i aquest lloc serviria per a incorporar un canvi en la seva rutina diària. En el passat, Cayetano va participar en vuit campionats, així com en 32 Copes Nacionals. A més, va ser president del Club Internacional de Genets durant 12 anys, per la qual cosa està ben capacitat per a exercir com a president de la Federació. Entre els seus nous plans de futur, Cayetano té previst instal·lar-se totalment en la seva finca ‘Las Arroyuelas’, de 1.500 hectàrees i localitzada a Carmona, Sevilla, on passa la meitat de la setmana.

No obstant això, Cayetano s'ha allunyat dels seus germans i només manté relació amb Fernando, tot i que sempre havia estat molt unit amb Eugenia. Ara, el seu nucli familiar són els seus fills, Bàrbara, la seva parella, i Genoveva, la seva exdona, mantenint, fins i tot, un tracte cordial i pròxim amb Alfonso Diez, últim marit de la seva mare, la duquessa d'Alba.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari