Gir dels esdeveniments: Així va pegar Rocío Flores la seva mare

'Vanitati's ha publicat l'origen del conflicte entre mare i filla

Rocío Flores durant 'GH VIP' el 17 de novembre del 2019
Rocío Flores hauria pegat a la seva mare durant una discussió | Gtres

Després de tant de temps de dubtes, sense saber quin era l'origen del conflicte entre Rocío Carrasco i Rocío Flores, el portal web 'Vanitatis' ha publicat en exclusiva el succés que va generar aquesta distància entre mare i filla. Uns fets que fins ara havien quedat ocults i que destrossaran per complet a Antonio David Flores i la seva filla.

Així doncs, 'Vanitatis' ha explicat quin és l'origen de la famosa guerra entre Flores i Carrasco, una història que té un final molt inesperat. El 2012 va ser l'any en què les denúncies i les baralles van arribar al seu punt més àlgid després d'una baralla que mare i filla van mantenir a casa de Rocíito.

Rocío Flores va agredir a la seva mare

Rocío Flores i Rocío Carrasco estaven esmorzant soles a la cuina quan va començar la discussió, una baralla que va pujar de to i va acabar amb Carrasco a terra dues vegades, quedant atordida, segons s'explica a la sentència del Jutjat de Menors número 4 de Madrid a la qual ha tingut accés el mitjà citat anteriorment. Segons sembla, Flores hauria colpejat i donat puntades de peu a la seva mare.

Quan es va produir la disputa, la filla d'Antonio David Flores, era una adolescent de 15 anys que en veure el que havia passat es va posar molt nerviosa i va sortir buscant ajuda. Flores es va dirigir al xofer que la portava cada dia a l'escola i li va demanar portar a la seva mare a la caserna de la Guàrdia Civil però aquest s'hi va negar. Hores després, i acompanyada del seu pare, Rocío Flores va declarar contra la seva mare tot al·legant un delicte de maltractaments.

D'aquesta manera, la filla de Rocíito hauria aconseguit 'girar la truita' per convertir-se en la víctima i deixar la seva mare com a culpable dels fets. Aquesta baralla va trencar la relació entre mare i filla. El portal assegura que l'agredida va ser la mare tal com s'explica als més de 200 fulls del procés judicial al qual ha tingut accés.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari