«Mai més». Les paraules de Rosalía que deixen preocupats els seus fans

Els seus seguidors no saben què està amagant l’artista

Rosalia a la cerimònia dels Grammys (26-01-2020)
Rosalía ha deixat un misteriós missatge al seu compte de Twitter | GTRES

Rosalía és la catalana de moda. Cada tema que llença es converteix en èxit, i els seguidors a les seves xarxes es podem comptar en milions. L’artista ha arribat a un nivell de fama en el qual no necessita molta promoció per anunciar la seva carrera, sinó un missatge a través de les xarxes. Així ho va fer amb ‘Juro que’, la seva última cançó.

Un nou tema o una ruptura secreta? 

«Mai més». Aquestes són les dues paraules que Rosalía ha compartit a través del seu compte de Twitter, i que ha començat una guerra entre els seus seguidors per veure de què es tracta. Molts d’ells sospiten que es tracta d’un nou tema amb el cantant Bad Bunny, ja que ell també està estrenant nova música i se sap que els dos artistes han coincidit en el passat.

Però aquest comentari no va ser l’únic de la del Baix Llobregat. Abans d’aquesta piulada ja es va mostrar decebuda amb algú, i alguns apunten que l’artista està passant per una separació amb una misteriosa parella o una decepció amb una persona que estava coneixent. Tot i això, poc tardarem a descobrir el vertader significat de la piulada a través d’una cançó de Rosalía, tant en solitari com amb alguna col·laboració sorpresa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari