La nova i famosa parella d’un jugador del Real Madrid

Ana Mena ha conquerit el cor del davanter blanc
Benzema va confessar que era un gran seguidor de la cantant Ana Mena | GTRES

Un important jugador del Real Madrid ha trobat l’amor al món de la música. Es tracta de la reconeguda cantant Ana Mena, una andalusa que està triomfant al país amb temes com ‘Se iluminaba’ o ‘Como el Agua Remix’ amb Omar Montes. No només triomfa al voltant d’Espanya, sinó que també ho fa a Itàlia, on té un gran nombre de seguidors.

 

Precisament a ella se l’ha vist amb Brahim Díaz, el davanter del Real Madrid. Segons sembla, fa uns quatre mesos que l’artista i el jugador estan junts i no dubten a mostrar el seu amor sense amagar-se. A més, asseguren que estan molt enamorats i tenen grans plans de futur.

 

Benzema, un gran seguidor d'Ana Mena 

Brahim Díaz té una agenda ocupada amb els entrenaments i partits del seu club, mentre que Mena  està de gira i gravant el seu nou disc. Tot i les distàncies, ambdues famílies es coneixen i no tenen cap problema amb aquesta nova relació. 

 

A més, entre el vestuari del Real Madrid també s’han mostrat contents amb la nova parella. Sense anar més lluny, Benzema va assegurar fa temps que era un gran seguidor d’aquesta cantant d’Estepona (Màlaga). Sens dubte, tant Brahim com Ana Mena estan triomfant al món professional i, ara, també a la seva vida personal. 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor