Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sergio Ramos a una roda de premsa (25-02-2020)

El vídeo que deixa molt tocat Sergio Ramos: «El 'tonto' del poble»

El capità blanc ha volgut sumar-se a l'última moda d'internet

Sergio Ramos a una roda de premsa (25-02-2020)
Ramos ha estat criticat pel seu últim video a la plataforma 'Tik Tok' | GTRES

Sergio Ramos és un dels futbolistes que més actiu es troba a les seves xarxes  socials. El del Reial Madrid comparteix diàriament vídeos  i fotografies sobre la seva faceta més personal i familiar a través dels seus comptes de Twitter  i Instagram. Ara, ha volgut ser l'últim en tenir l'aplicació més de moda entre els joves: Tik Tok.

  

aplicació  vídeos  tiktokerballant   Reial Madridvídeo  ridícul 

Dures crítiques al seu vídeo

«He intentat trobar la gràcia o intentar riure'm, però m'és impossible. Tant desig de protagonisme té una estrella del futbol?», «El 'tonto' del poble», «Amb la roba del Reial Madrid representa al Reial Madrid». Alguns fins i tot veuen a Ramos  a televisió quan decideixi retirar-se de l'esport: «Aquest quan deixi de jugar serà dels que sortirà a 'Supervivientes'».

La veritat és que dins de l'univers de 'Tik Tok', el vídeo de Ramos  és només un més entre milers de joves ballant, cantant i fent reptes per tot internet, però els seguidors del futbolista no entendran com el capità del Reial Madrid pot perdre el temps amb aquestes distraccions després de la dolorosa derrota contra el Manchester City.

També et pot interessar...