Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sergio Ramos en El Hormiguero con Pilar Rubio el 4 de febrero de 2019

Sergio Ramos preocupat per la salut de Pilar Rubio als reptes de 'El Hormiguero'

El futbolista, realment preocupat per Pilar Rubio després del que ha passat aquesta setmana

Sergio Ramos a El Hormiguero amb Pilar Rubio el 4 de febrer de 2019
Ramos, molest amb Pablo Motos | CatalunyaDiari

Pilar Rubio  anunciava fa poc més d'un mes que estava embarassada. Ho feia a mitjans de gener, quan va confirmar que esperava el seu quart fill amb Sergio Ramos. Pilar estava llavors de tres mesos, i encara es desconeix si tindrà la seva primera nena, o pel contrari, el seus fills tindran un altre germanet. 

«Sincerament, si em quedés embarassada una altra vegada, em seria igual que fos un altre nen. Ja sé com funcionen i no m'importaria tenir-ne un altre més. Crec que les nenes són més complexes. Home… si em ve una nena, seria guai», comentava Pilar en un  acte públic el 22 de gener.

De moment a la col·laboradora de 'El Hormiguero' se la veu bé i no ha deixat de treballar, tot i que va tenir un inici d'embaràs complicat: «El primer mes el vaig passar fatal. No sé per què, estava súper cansada tota l'estona i tenia nàusees, però ara estic súper bé una altra vegada». Això, però, no l'ha aturat i Pilar manté la seva rutina de treball, sobretot les seves mediàtiques aparicions al programa de Pablo Motos.

Moltes vegades els  reptes setmanals de Pilar a 'El Hormiguero' són realment controvertits. Si bé el que va fer aquest 25 de gener estava relacionat amb el joc de billar, molts altres tenen relació amb el seu físic, un fet que sembla que Pablo Motos no vol canviar, segons apunten fonts del programa, ja que Pilar es veu amb forces i es troba bé.

Sergio Ramos estaria molest amb Pablo Motos

Sergio Ramos, la parella de Pilar Rubio, és conscient que està encarant el seu quart embaràs amb 41 anys. A Sergio segurament li agradaria que Pilar baixés una mica la marxa a 'El Hormiguero'.

Part de la gràcia dels reptes que fa la col·laboradora és que moltes vegades es posa al  límit, però ara hauria de vigilar. Fa uns mesos ja comentava que no volia fer 'puenting': «No ho faré per molt que Pablo Motos ens llegeixi», afirmava en diversos  mitjans. Però hi ha molts altres reptes que agraden a Pablo Motos  als que no diria que no, i potser veiem en els pròxims programes.

Segons diversos confidents, Sergio Ramos ja li ha fet fer saber a Motos que ha de baixar una mica l'accelerador, entendre que Pilar Rubio està embarassada i que els seus reptes han de ser ara més pausats.

També et pot interessar...