Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Patiño i la seva faceta com a actriu i ballarina

Un polèmic col·laborador de 'Sálvame' revela la seva malaltia i fa plorar Patiño

Antonio Montero ha confessat que va haver de ser intervingut quirúrgicament

María Patiño i la seva faceta com a actriu i ballarina
María Patiño s'ha emocionat en escoltar la història d'Antonio Montero | TELECINCO

Ja fa dies que 'Sálvame' intenta trobar el sentit a la manca de companyonia d'Antonio Montero, després d'haver atacat sense pietat a la seva companya Lydia Lozano. Ahir a la tarda,  Gustavo González, amic de Montero, va voler donar algunes pistes i va atribuir aquesta estranya actitud a un problema personal que l'afecta més del compte.

La resta de col·laboradors van voler saber més dades però González no va voler delatar el seu amic i va preferir que ho expliqués ell mateix quan tornés al programa. Avui, per fi, s'ha produït la confessió.

En una sala allunyada del plató, Jorge Javier Vázquez ha volgut parlar amb el col·laborador per intentar saber que li estava passant. Ha estat llavors quan el periodista ha explicat que aquest estiu va detectar un bony a la seva cama i al setembre, en tornar de les vacances, va ser intervingut per a extreure'l i saber de què es tractava.

Montero ha confessat que ha rebut radioteràpia, tot i que no ha faltat ni un sol dia a la feina i ha optat també pel silenci, per, segurament, no alarmar els seus companys.

Un gerro d'aigua freda

Mentre Montero explicava la història, María Patiño escoltava a plató el relat del seu company, alhora que intentava aguantar les llàgrimes, donant a entendre que era la primera notícia que tenia al respecte. A més, Lozano, la seva enemiga dels últims dies, també escoltava preocupada a la història de Montero. Finalment l'afectat ha relatat que només ho sabia el director del programa i la dona d'aquest, Cristina Soria, que també col·labora amb regularitat a 'Sálvame'.

També et pot interessar...