Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels concursants d'OT 2020 durant la Gala 0

El rumor que deixa de pedra 'Operación Triunfo' en un moment complicat

Els seguidors del programa han estat els encarregats de difondre'l per les xarxes socials

Imatge dels concursants d'OT 2020 durant la Gala 0
Les xarxes s'encenen amb un possible embaràs a 'OT' | GTRES

Si hi ha una cosa que es recordarà d'aquesta edició d''Operación Triunfo' és la de polèmiques i 'salseos' que s'han produït. Des dels comentaris fora de lloc del jurat, passant per l'actuació d'Estrella Morente en la passada gala fins a la gran quantitat de 'shippeos' que acompanyen l'edició.

Els protagonistes d'aquest nou  rumor són  Eva, Rafa i un possible embaràs. Les alarmes entre els seguidors de l'acadèmia han saltat després que Eva visités el metge perquè no es trobava bé. Tot seguit, hauria anat a buscar a Rafa, interrompent la seva classe amb Laura tot dient: «Pot sortir un moment?». Una escena que ha estat suficient perquè els seguidors impulsessin la teoria que Eva està embarassada de Rafa.

El rumor ha inundat les xarxes socials

El rumor que ha creat el 'fandom d'OT' s'ha propagat com la pólvora per les xarxes socials tot creant 'mems' que representessin les seves reaccions. També s'ha especulat amb una possible Malaltia de Transmissió Sexual  entre els concursants.

Encara que amb tots els embolics amorosos que hi ha a 'OT' sembli que una de les dues teories podria ser certa, la veritat és que Eva va visitar el metge de l'acadèmia perquè té una infecció d'orina i pedres al ronyó. D'altra banda, tot sembla assenyalar que hauria anat a buscar a Rafa perquè aquest també volia fer algunes consultes mèdiques.

També et pot interessar...