IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'absència de la princesa Elionor aixeca moltes sospites

Fa dies que la filla dels reis no fa cap aparició pública i no sembla que la situació canviï en les pròximes setmanes

La princesa Elionor a l'acte d'obertura de les Corts (03-02-2020)
La princesa Elionor no té cap acte públic programat | Catalunya Diari

La inauguració de la XIV Legislatura a les Corts el passat 3 de febrer va ser el darrer dia que vam poder veure en públic la princesa Elionor, acompanyada dels seus pares, el rei Felip VI i la reina Letícia, i de la seva germana, la infanta Sofia. Aquell va ser el seu primer acte de l’any i l’últim, ja que, ara per ara, no té cap més acte programat en les pròximes setmanes.

De nou, la sobreprotecció de la reina Letícia

El fet que la princesa Elionor no aparegui públicament ha generat tot un seguit de rumors al respecte i la gent es pregunta si li ha passat res, ja que, tot i ser una adolescent, no és normal que l’hereva al tron s’absenti durant tres setmanes. Tanmateix, el tema es torna més confús encara en consultar l’agenda oficial de la Casa Reial on es pot comprovar que la princesa no té cap acte previst ni al febrer ni en tot el mes de març.

Encara que en els darrers mesos, com ja va fer el rei Felip en el seu moment, Elionor hagi començat a exercir el seu paper com a princesa, recordant el seu debut tant als premis Princesa d’Astúries com als de Princesa de Girona amb uns discursos en diversos idiomes, sorprèn que a hores d’ara la seva presència pública continuï sent escassa i les seves aparicions davant dels mitjans vagin amb comptagotes.

Bé és sabut que la reina Letícia sempre ha tingut una cura especial amb les seves filles i vol que tant la princesa Elionor com la infanta Sofia puguin gaudir el màxim possible la seva infànciajoventut, i amb certa normalitat. Tanmateix, més aviat del que voldria haurà d’assumir que no ha de sobreprotegir tant la princesa, ja que Elionor acabarà sent reina d’Espanya i, sens dubte, agafar experiència des d’ara, amb 14 anys, contribuirà que es converteixi en una substituta perfecta del rei Felip, el seu pare.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari