IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les fotos que aixequen totes les sospites sobre la reina Letícia

La monarca ha aparegut en el seu últim acte amb una brusa premamà, avivant totes les sospites sobre un possible embaràs

La reina Letícia vestida de premamà
La reina Letícia encén els rumors d'un possible embaràs amb el seu últim 'look' | CatalunyaDiari.cat

La reina Letícia no està resultant molt encertada últimament amb els seus ‘looks’, i és que es nota l’absència de la seva estilista Eva Fernández, que està de baixa perquè pròximament serà mare d’una criatura.

Fa pocs dies, la reina va lluir un vestit primaveral, que li va suposar moltes crítiques per resultar poc encertat un estilisme d'aquest estil en ple hivern. Però l’últim 'look' de la reina ha provocat un gran alarmisme en veure que Letícia lluïa un ‘look’ premamà. Sí, tal com ho llegeixes, en la seva última aparició pública, la reina Letícia va escollir una brusa ampla típica d’embarassada, provocant que els rumors d'un possible embaràs comencessin a sonar amb força.

 

La brusa en qüestió era voluminosa a la part del ventre, cosa que avivava encara més les sospites, i estava confeccionada amb fulles i flors de colors de la tardor, estilisme bastant incomprensible tenint en compte l’estació de l’any en què ens trobem.

Un gest amb la seva estilista

Podria significar això que Letícia està embarassada? Doncs sembla que no, sinó que la reina hauria volgut tenir un gest amb la seva treballadora i amiga personal, la seva estilista, amb qui guarda molt bona relació, i que està a punt de tenir el seu primer fill. Així doncs, queda descartat un possible embaràs de la reina, qui amb 47 anys, sembla que s'ha plantat i ha renunciat a qualsevol possibilitat de tenir un altre fill amb el rei Felip.

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari