IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Crítiques a la reina Letícia: «Amb els diners que té i fa això»

Torna a ser qüestionada pel seu estilisme

La reina Letícia en una audiència als membres de la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya
Molta gent ha tornat a qüestionar l'estilisme de la reina Letícia | Catalunya Diari

Comença a ser un costum per la reina Letícia sumar nou detractors per cada gest que fa o acte al qual acudeix. Per un cop no han estat els mitjans no cap membre de la Família Reial, sinó que ha estat a Twitter on molts súbdits han criticat obertament a la seva monarca. 

És coneguda la gran passió de la reina Letícia per la moda. Habitualment se la pot veure amb tota mena d'estils; més foscos, plens de color, de marca o lluint alguna peça totalment 'low cost'. El tema dels diners que es deixa en roba ha sigut l'últim tema comentat a les xarxes, on realment no ha agradat gens que s'hagi comprat un vestit que ha sorprès tothom. 

Crítiques per gastar-se els diners un vestit de flors

El vestit rodejat de polèmica es tracta d'una peça en forma de camisa molt acolorida, un teixit rosa ple de flors. És un 'look' molt primaveral que potser s'avança massa a l'època de l'any en la qual ens trobem. Però tampoc se li pot dir que és el primer cop que ho fa. És més, aquest vestit el va estrenar en un altre acte el 19 de novembre, en plena tardor. 

Letícia Ortiz, d'ençà que és reina, sempre ha estat un dels personatges que està més en el focus mediàtic per la seva vestimenta. Un cop més la seva darrera elecció ha rebut múltiples crítiques. El que no sap molta gent és que amb model com aquest, d'Hugo Boss, realment és una de les reines europees que menys gasta em roba.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari