El gran problema de la favorita per presentar 'Pasapalabra'

La mítica presentadora de 'Pasapalabra', Silvia Jato, comptaria amb un greu hàndicap a l'hora de presentar el programa: la seva parella

A finals de 2019, Antena 3 va comunicar que tornaria a emetre l’històric programa  ‘Pasapalabra’, després que es deixés d’emetre a Telecinco per decisió judicial. Així doncs, el programa torna a la cadena que el va veure néixer, i des que es va saber la notícia, han començat les quinieles per endevinar quin serà el pròxim presentador del programa, que ara, després de descartar que sigui Juanra Bonet l'afortunat, tot apunta que serà una presentadora femenina qui es posi al capdavant del format i que la cosa està entre els següents dos noms: Ana Simón i Silvia Jato.

El rostre més emblemàtic de 'Pasapalabra' però, Silvia Jato, segons ha pogut saber ‘España diario’, compta amb una barrera important a l’hora d’atrevir-se a tornar al programa que tants èxits li va aportar, i que també explicaria que  Antena 3  no les tingui totes amb aquesta decisió.

La seva parella Alberto Fabra, motiu dels recels

El hàndicap de Silvia Jato seria la seva parella  Alberto Fabra, a qui va conèixer fa 5 anys després de divorciar-se del seu marit, el pilot Eduardo San Román, amb qui va tenir tres fills.  Alberto Fabra, expresident  de la Comunitat Valenciana, va estar durant més 30 anys  vinculat al PP, i tot i ser l’únic expresident valencià que no ha estat condemnat per corrupció, les sospites sempre han planat sobre ell. A més a més, la seva bona relació amb Zaplana, actualment a la presó per corrupció, li va fer perdre les eleccions a la presidència de la Generalitat el 2015.

Alberto Fabra i Silvia Jato són una parella molt discreta que quasi mai es mostra en públic, i sobretot  Fabra, que no li agrada gaire estar en el focus mediàtic. El fet que Silvia Jato es convertís presentadora d’un programa tan conegut, provocaria inevitablement que la parella es veiés involucrada en notícies i especulacions, i traslladaria a la parella a primera línia de la premsa, cosa que volen evitar sigui com sigui.

També et pot interessar...