Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Telma Ortiz i Robert Gavin durant els premis princesa d'Astúries

La decisió de la germana de Letícia, Telma, que canvia moltes coses

Telma Ortiz ha fet un canvi radical de vida des que conegués la seva parella, l'irlandès Robert Gavin Bonnar
Telma Ortiz i Robert Gavin durant els premis princesa d'Astúries
Telma Ortiz es reconcilia amb els mitjans de comunicació | Catalunya Diari

Telma Ortiz, la germana de  la reina Letícia, està vivint un moment personal immillorable des que es tornés a enamorar, un fet a la seva vida que ha suposat un revulsiu important, a banda d'una  reconciliació amb els mitjans i una actitud molt més propera en general, reflex de la felicitat que viu actualment al costat de la seva parella,  Robert Gavin Bonnar.

Fins ara, Telma Ortiz  s’havia mostrat molt esquiva amb les càmeres de la premsa i en esdeveniments públics, en els quals sempre es mantenia en un segon pla, però el seu nou amor sembla que li ha aportat  un nou estat de serenitat i plenitud  pel qual no li importa ser captada pels mitjans; mentre que abans preferia quedar-se a casa i aparèixer poques vegades en públic, recentment l’hem pogut veure assistint a  la festa postcelebració dels Goya i als  Premis Princesa d’Astúries.

Telma Ortiz passa un dia en família en un centre comercial

Telma ha fet un canvi radical a la seva vida, i des que decidís traslladar-se des de  Barcelona a Majadahonda amb la seva filla i el seu nou amor irlandès, s’ha vist a la germana de Letícia radiant i molt feliç, mostrant-se natural i despreocupada de les mirades indiscretes, i  disposada a mostrar-se en públic. Així doncs, hem vist a Telma assistint en ple centre de Madrid a una escola de ballet  on rep classes i gràcies a les quals ha recuperat una de les seves aficions.

Però ha estat la revista ‘Pronto’ l’encarregada de mostrar la seva faceta més alegre i personal en l’última aparició de  Telma, que ha estat un dia de passeig per un  centre comercial acompanyada de la seva filla, Bonnar i els seus dos fills, fruit del matrimoni de l’advocat amb la cantant Sharon Corr, cantant del grup The Corrs. En les imatges es podia apreciar l’excel·lent relació que manté Telma amb els fills de la seva parella i com els cinc gaudien junts d’un fabulós dia familiar, amb una Telma molt extravertida i que es va mostrar en tot moment molt divertida, saltant i corrent pel recinte, com si fos una nena petita.

També et pot interessar...