Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco no té una bona relació amb la seva filla

El pla amagat de Rocío Carrasco que justificaria el que està fent ara

La filla de Rocío Jurado ha confessat que encara està dolguda
Rocío Carrasco no té una bona relació amb la seva filla
Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci per parlar de la seva relació amb el seu exmarit i la seva filla | CatalunyaDiari.cat

Després de molts anys amb el conflicte entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores, qui ara ha guanyat protagonisme ha estat la seva filla Rocío. La neta de la Jurado s'ha convertit en una de les dones de qui més es parla a la premsa rosa espanyola. La popularitat de  Rocío Flores ha comportat la reaparició del nom de la seva mare, que sempre ha intentat romandre en silenci i allunyar-se dels mitjans de comunicació.

Tanmateix, després de molts anys, Rocío Carrasco ha decidit trencar el seu silenci i ha parlat de tot el conflicte familiar que tant ha fet parlar. La filla de 'La más grande' últimament està promocionant l'homenatge musical a la seva mare, motiu pel qual ha tornat a aparèixer.

«Hi ha ferides que no tanquen»

Durant una xerrada promocional a 'Canal Sur Radio' ha explicat moltes coses del projecte, però també ha tingut temps per parlar d'altres temes que interessen molt als mitjans del cor. Els periodistes han intentat fer-li un breu qüestionari de respostes curtes en les quals, malgrat la brevetat, ha revelat molt més del que s'esperava: «He plorat molt, hi ha ferides que no tanquen», ha reconegut Carrasco, fent clara referència al seu exmarit i la seva filla. Tot i assegurar que no volia parlar-ne més, la filla de Rocío Jurado ha deixat molts titulars.

El retorn als mitjans de Carrasco, casualment, està coincidint amb la presència de Rocío Flores a 'Supervivientes'; un pla perfecte. Rocíito podria estar buscant el lloc i el moment adequat per a explicar-ho absolutament tot. Propostes segur que no li falten. A poc a poc va facilitant titulars en què aclareix que malgrat el seu silenci, el sofriment roman, deixant veure que el dia que trenqui el seu silenci de debò passaran moltes coses.

També et pot interessar...