Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jesulín de Ubrique durant un festival taurí el 10 de setembre del 2017

Jesulín de Ubrique, desolat després de la notícia de la setmana

Un dels seus grans companys es retira definitivament
Jesulín de Ubrique durant un festival taurí el 10 de setembre del 2017
Jesulín de Ubrique va ser el testimoni de Víctor Puerto quan va començar | GTRES

Ja és oficial: el torero amic de Jesulín de Ubrique, Víctor Puerto  confirma la seva  retirada. Després de 25 anys d'alternativa, ha decidit abandonar la sorra obligat per les nombroses  lesions que ha patit al llarg de la seva trajectòria.

Puerto va agafar l'alternativa el 9 d'abril del 1995 a Ciutat Reial on va tenir a Miguel Báez, 'El Litri', de padrí i a Jesulín de Ubrique de testimoni un fet que els va acabar convertint en grans amics. Així doncs, ha pogut comptar amb el marit de María José Campanario en els moments més complicats que ha travessat com a torero.

Obligat a retirar-se per les lesions

El  torero arrossega tot un seguit de lesions al llarg de la seva carrera però la més important és una trajectòria de 12 centímetres que afortunadament va entrar en paral·lel al recte i encara que va estar molt a prop de l'anus, no va arribar a tocar cap òrgan vital. No obstant això, l'impacte va causar que perdés la sensibilitat de la mà dreta i la força del braç.

D'altra banda,  Jesulín de Ubrique és un dels noms que més ha marcat la seva carrera. Aquesta notícia ha deixat tocat al torero  andalús que no està travessant un bon moment a causa dels problemes de salut de la seva dona. Malgrat que fa molts anys que el gadità està allunyat dels mitjans de comunicació, de ben segur que reapareixerà per dedicar unes paraules al seu gran amic Víctor Puerto  després que s'hagi conegut el seu adeu definitiu al món del toro.

També et pot interessar...