El ‘zasca’ d’Isabel Pantoja que deixa Carlos Sobera sense paraules: «Te la tinc guardada»

La ‘tonadillera’ va confessar-li que ell havia protagonitzat un dels seus pitjors moments a ‘Supervivientes’

Isabel Pantoja i Carlos Sobera a 'Volverte a ver' (21-02-2020)
Carlos Sobera no recordava la seva esbroncada a Isabel Pantoja durant la seva estada a Hondures | Telecinco

L’edició més vista de la història. Això va significar la participació d’Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’. I tot i que aquest no era el motiu pel qual l’artista va visitar el plató de ‘Volverte a ver’, va ser excusa suficient perquè ella i Carlos Sobera repassessin els millors i pitjors moments de la seva experiència com a concursant.

I entre aquests records la ‘tonadillera’ no ha volgut desaprofitar l’oportunitat de parlar amb Sobera sobre un dels seus pitjors moments, fent-li saber que ell es trobava involucrat. De fet, aquesta tensió entre artista i presentador ha estat la raó per la qual Isabel Pantoja ha volgut augmentar el seu salari a Telecinco.

Les paraules que Sobera no recorda pronunciar

Mentre l’artista repassava els seus alts i baixos a Hondures, ha volgut parlar seriosament amb Sobera. «Quan vaig fer aquella prova que havíem d’estar amb les cames així estirades... Jo tenia les cames, Carlos... Com les tenia». El presentador afirmava que recordava aquell moment, tot i que ben segur no tenia constància del que va succeir aquella mateixa nit.

«Em vaig posar a plorar, perquè et vaig dir: si la prova és individual, jo renuncio. No menjo, però jo no puc amb les meves cames». Sobera assentia, no sabent molt bé encara on es dirigia la conversa. «Però si és en grup, estigui com estigui, ho faig». «I ho vas fer pel grup», mencionava Sobera amb un somriure. La resposta, però, no era el que ell recordava.

«No, no ho vaig fer. Em vas esbroncar», sentenciava Isabel Pantoja. Carlos Sobera, que no esperava aquest gir dels esdeveniments, reia mentre intentava dissimular. «Ah, sí? Et vaig esbroncar? Espera un moment, perdona...», xiuxiuejava mentre s’amagava darrere els seus papers. Però la ‘tonadillera' només acabava de començar: «Te la tinc guardada».

Una setmana després de l’esbroncada va ser enviada a casa

«Com m’he l’has de tenir guardada per això, home?», bromejava el presentador. Quan li va preguntar què li havia dit exactament, Isabel Pantoja no va dubtar en respondre, reafirmant que recordava bé tota aquella conversa: «Que si els fans, que si això no podia ser, que els decebria, que no m’estimarien després... I em va fer tanta pena», afirmava seriosa la cantant.

Després, l’andalusa recordava que a la setmana següent d’aquella picabaralla amb el presentador va haver d’abandonar el concurs i tornar a Espanya. Això, justificava Sobera, no havia estat per culpa seva. «Doncs una mica!», li etzibava la Pantoja. El basc va voler suavitzar la situació després d’aquesta seriositat de la cantant: «No em diguis això, dona, que em posaré molt trist...». «Però aquest programa no era per plorar?» bromejava la ‘tonadillera’ posant fi a la tensió.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari