Increïble: Isabel Pantoja dona la notícia més esperada

La mort de la mare d'Irene Rosales ha servit com a revulsiu perquè la família Pantoja torni a apropar postures i aposti per una reconciliació

Isabel Pantoja en una imatge d'arxiu a Madrid el 23 de gener de 2020
Increïble: Isabel Pantoja dona la notícia més esperada | Catalunya Diari

Després de mesos de tempesta, sembla que la calma per fi ha arribat a la família Pantoja. Segons ha explicat la matriarca de la família, la tragèdia que ha sacsejat recentment a Irene Rosales ha servit perquè Chabelita apropi postures amb el seu germà i la seva mare, després que el passat mes de setembre la benjamina del clan decidís declarar obertament la guerra a la seva família.

La notícia ha estat confirmada a 'El programa de Ana Rosa', concretament quan la matriarca es trobava a l'aeroport arran de la gravació del programa 'Idol Kids', on la Pantoja forma part del jurat. Allí l'esperaven els periodistes, ansiosos per descobrir la notícia més esperada.

«La meva filla ha estat tota la nit amb mi»

Així les coses, Isabel Pantoja va anunciar que ella i Chabelita es van reunir per mirar juntes la final d''El tiempo del descuento': «La meva filla va estar ahir tota la nit amb mi i no te n'has adonat», declarava la matriarca.

En aquest sentit, va explicar que Isa «està molt maca», però també «molt prima». La Pantoja es va atrevir fins i tot a fer broma amb la qüestió: «Necessita les olles i les 'papes' de carn de la seva mare».

La mort de la mare d'Irene, clau en la reconciliació

Amb tot, Chabelita ja havia donat peu a una possible reconciliació amb la seva mare. Concretament, ho va fer durant la seva última aparició a l'espai d'Ana Rosa Quintana, explicant que la mort de la mare d'Irene Rosales va fer que la tensió entre ells es rebaixés, ja que Isa va voler acompanyar la seva família en un moment tan dur.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari