IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Isabel Pantoja es trenca i explica el veritable estat de salut de la seva mare

L’artista va acudir a ‘Volverte a ver’ per donar una sorpresa molt especial i parlar de la relació amb la seva mare

Isabel Pantoja a Madrid (23-02-2020)
Isabel Pantoja va parlar sobre la relació amb la seva mare a ‘Volverte a ver’ | GTRES

Telecinco tornava aquest divendres amb una nova entrega de ‘Volverte a ver’, el programa presentat per Carlos Sobera on una figura famosa fa una sorpresa a un dels seus majors fans. En aquest cas, la cadena va optar per una aposta segura: Isabel Pantoja.

Si bé la seva participació a ‘Supervivientes’ va fer arribar la cadena a rècords d’audiències, la 'tonadillera' no s’havia deixat molt veure des de la seva tornada d’Hondures. Segons confirmen diverses fonts, l’artista estaria passant tot el temps possible al costat de la seva mare, donya Ana, qui arrossega un delicat estat de salut. Tot i això, la 'tonadillera' ha afirmat que «encara tinc les meves ferides de guerra. La mateixa sorra se’m va emportar la pell dels genolls. Ho he passat bé i malament; les dues coses».

Un missatge especial per Irene Rosales 

Precisament les mares van ser les protagonistes d’aquest programa. Només començar, Pantoja va voler fer una menció especial a Irene Rosales, la seva nora que recentment va perdre la seva mare, amb qui estava molt lligada. «Han estat uns dies molt dolents. A més, va ser molt inesperat. Des d’aquí vull enviar-li tot el meu amor a aquesta nora que tinc».

Així, va apagar els constants rumors sobre la mala relació de Rosales i la mare dels Rivera-Pantoja: «L’amo, l’adoro, l’estimo amb bogeria. És una nena, una dona dels peus al cap amb una enteresa impressionant». Finalment, ha volgut enviar-li un missatge directe: «No seré la teva mare perquè la teva mare era la Tere, però jo estaré aquí pel que necessitis com una segona mare».

Isabel Pantoja, molt emocionada parlant de la seva mare 

Amb tot el que el programa estava oferint, era només qüestió de temps que Isabel Pantoja s’obrís sobre la seva mare. Va afirmar, orgullosa, que ella havia estat l’impulsora de tota la seva carrera, però poc se sabia d’ella. El cert és que donya Ana ha estat un pilar molt important per la tonadillera, però les úniques imatges que s’han pogut veure és acompanyant la seva filla o atenent un dels seus concerts: «sempre ha estat quatre passos per darrere meu i m’ha cuidat».

Tot i mostrar-se emocionada per la seva mare, ha assegurat que tot està bé: «La meva mare està estable. Estic tranquil·la, he parlat amb casa i està tot bé. El més importat que ha fet la meva mare per mi és donar-me la vida. Per molt que hagi fet per ella, mai serà suficient. L’amo», confessava visiblement emocionada.

Un agraïment especial a totes les mares 

Al programa ha conegut Maria, una dona de 80 anys que està perdent la vista i que ha estat seguint Isabel Pantoja durant tota la seva carrera. A més, Maria sempre havia estat al darrere de la seva filla, que es dedica a la música, tal com va estar donya Ana al costat de la 'tonadillera' durant tota la seva trajectòria professional.

Això ha estat suficient per a la cantant, qui no ha dubtat en agrair el seu suport i tot allò que fa per les seves filles: «Per a mi és un honor haver conegut la teva història i la de la teva filla, saber la teva història, saber com m’estimes i el que sents per mi. Volia donar-te les gràcies perquè has inculcat als teus fills i néts la cobla, la música i aquesta estima cap a mi. Gràcies per ser una bona mare, una bona esposa, una bona àvia i una bona admiradora meva. Representes tots a qui m’agradaria donar-li aquest regal».

Després de tot això, sembla que no serà l’últim que veurem de l’artista a Telecinco: poc abans d’acabar la seva aparició, Fabio Colloricchio va entrar a escena sent el nou treballador del programa, amb un objecte per Isabel Pantoja. L'artista, doncs, haurà de tornar al plató de ‘Volverte a ver’ per veure qui l’ha volgut citar i què ha de dir-li.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari