IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jorge Javier no es calla i diu tot el que pensa de Lydia Lozano

El presentador ha decidit trencar el seu silenci sobre el conflicte de la seva companya

Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
El presentador ha volgut trencar el seu silenci sobre la polèmica de la seva companya de 'Sálvame' | Catalunya Diari

Lydia Lozano està vivint uns dies molt durs professionalment. La seva veracitat com periodista s’ha vist afectada per una suposada conversa entre Rocío Flores i la seva mare, Rocío Carrasco. Tot i que ambdues protagonistes han negat diversos cops que aquesta conversa existís, la col·laboradora de ‘Sálvame’ va defensar la seva font amb dents i ungles, fet que va costar-li més d’una esbroncada i un avís de Telecinco.

Molts companys van recriminar-li la seva feina com periodista. Altres, tot i afirmar que havia estat un greu error per part de la periodista, han sortit en la seva defensa. Un d’ells ha estat un dels presentadors més consolidats de la cadena: Jorge Javier Vázquez.

«Ha traspassat el llindar del perible»

El català ha parlat al seu blog sobre la seva companya de feina, i ha volgut ressaltar la seva professionalitat: «Ha traspassat el llindar del perible per a convertir-se en un clàssic. I els clàssics, ja se sap, són intocables». D’aquesta manera, Jorge Javier defensava una de les col·laboradores amb més carrera a Telecinco.

Tot i això, afirma que no és perfecta. Assegura que moltes vegades és «maldestre» i moltes vegades peca «d’ingenua», fet que fa que passin errors com el seu últim. Contràriament al que s’ha dit en televisió, Jorge Javier reitera que Lydia no és ni «enrevessada, ressentida, ni mala persona».

La considera una persona amb «molta dignitat»

El presentador no ha dubtat en desfer-se en afalacs per la seva companya de feina. Així, ha recordat que després de molts anys al món de la televisió «conserva la seva il·lusió intacta, estima la seva feina per sobre de tot» i sobretot «gaudeix de la seva professió en tots els àmbits».

D’aquesta manera, la defineix també com una persona amb molta dignitat, descrivint algú amb dignitat com «aquell que no té problema en rebolcar-se al fang per aconseguir els objectius marcats». Per últim Jorge Javier assegura que Lydia Lozano és una de les persones que més clara té la seva feina a televisió i tot el que suposa treballar davant les càmeres: «Treballar en aquest mitjà suposa acceptar que et tocarà empassar molts gripaus públicament» i, afirma, la col·laboradora de ‘Sálvame’ és experta en saber fer-ho.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari