La decisió d'Eva González que demostra que Cayetano ho té negre

La miss i presentadora ha visitat la seva mare sense el seu marit

Eva González ha demostrat que està completament sola, sense el seu marit, amb qui últimament no compta per a absolutament res. El distanciament entre els dos fa créixer tots els rumors sobre la ruptura.

Després de passar el Nadal allunyada de Cayetano, ha decidit tornar a prescindir d'ell. La setmana passada González va assistir a un concert, el de la seva fidel amiga Vanesa Martín, sense la presència del seu marit. Avui, però, la presentadora ha estat fotografiada a Sevilla quan anava a veure la seva mare amb el seu fill. Cayetano ni tan sols visitarà a la seva sogra.

És probable que la parella hagi acordat no fer plans familiars junts perquè la família de la presentadora de 'La Voz' podria estar molt molesta amb tots els rumors de la infidelitat de Cayetano Rivera.

Cayetano, molt distant

La ruptura està molt a prop; la miss està més sola que mai, ja no compta amb el seu marit ni per als plans d'oci ni per als plans familiars. La crisi estaria afectant molt a Eva, ja que sempre ha confiat en Cayetano, fins i tot ara havent sortit a la llum totes aquestes especulacions sobre el suposat 'affaire' del torero amb Karelys.

També et pot interessar...