Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores participa a l'edició d'enguany de 'Supervivientes'

La curiosa acadèmia on ha anat Rocío Flores per preparar 'Supervivientes'

La filla de Rocío Carrasco és una de les preferides per guanyar aquesta edició de 'Supervivientes'
Rocío Flores participa a l'edició d'enguany de 'Supervivientes'
Rocío Flores ha assistit a un curs de supervivència a una acadèmia per anar a 'Supervivientes' | TELECINCO

Una de les preguntes que més sovint es fan els seguidors del programa  ‘Supervivientes’és on aprenen els concursants les tècniques de supervivència necessàries per al ‘reality’, i per sobreviure en situacions extremes. 

Tal com s’ha vist moltes vegades, a l’inici del programa, els participants reben lliçons de persones locals que els ensenyen tècniques bàsiques de supervivència, però el que no sabíem és que aquí a Espanya, i concretament a  Marbella, hi ha una acadèmia dedicada a aquests propòsits per la qual  molts famosos han passat abans d'embarcar-se a l'aventura de  'Supervivientes', per aprendre les tècniques de supervivència necessàries i partir així amb avantatge respecte de la resta de participants.

 

Rocío Flores va assistir a un Curs Bàsic de Supervivència

Enguany ha estat Rocío Flores la que ha passat pel curset d’aquest prestigiós centre, que es diu  Anaconda i que ofereix tot un seguit de cursos per a formar a professionals dels cossos de seguretat i apassionats dels esports de muntanya, on ensenyen tècniques per sobreviure en ambients hostils i  situacions extremes a la naturalesa.

Aquí ha estat on Rocío Flores ha assistit a un curs d'una durada de  quatre dies i tres nits que s'anomena Curs Bàsic de Supervivència, on ha après entre altres coses,  tècniques de primers auxilis, a elaborar refugis, a fer foc, i recursos d’orientació.

Tot el curs valdria 350 euros, dels quals la filla de Rocío Carrasco no hauria desembutxacat ni un duro gràcies a l'acord a què hauria arribat amb el centre per la repercussió mediàtica i la publicitat impagable que suposa tenir-la com a clienta.

 

També et pot interessar...