Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Concursants de Supervivientes 2020

Els dos concursants que han començat a 'encapritxar-se' a ‘Supervivientes’

L’illa està vivint els possibles primers passos d’un romanç completament inesperat
Concursants de Supervivientes 2020
Ja hi ha un possible nou romanç entre dos concursants a 'Supervivientes 2020' | Telecinco

La nova edició de ‘Supervivientes’ ja ha donat molt de què parlar en menys d’una setmana. Destacant per sobre de tot són les baralles entre concursants, però, tot i passar una mica més desapercebut, també es comença a detectar un nou romanç  entre dos dels supervivents, ja abans d’iniciar-se el ‘reality’ de Telecinco.

‘Spin-off’ d’Adara i Gianmarco

Des d’un principi van sorgir rumors que indiciarien que el càsting havia estat dissenyat perquè Fani trobés un nou amor, tot i que ha confessat estar enamorada de Christofer, amb qui es casarà, i ha demanat no recordar el seu pas per ‘La Isla de las Tentaciones’. Però, el romanç que estaria sorgint seria una mena de ‘spin-off’ de la  història d’amor  que més han marcat Mediaset: la d’Adara i Gianmarco.

A ‘Supervivientes’ hi participen Hugo Sierra, ex d’Adadara, i  Ivana Icardi, ex de Gianmarco, i, segons s’ha pogut conèixer, tots dos s’haurien fixat l’un en l’altre, fins i tot, abans de començar el ‘reality’. Després de gairebé una setmana de convivència, l’uruguaià ha confessat quelcom que molts no han fet cas: «Em vaig sentir súper bé pescant ahir amb ella i anit vam parlar bastant, ha estat una bona sorpresa trobar-me a aquesta noia aquí, i  hi ha ‘feeling’», ressaltant la darrera paraula. Ara només caldrà esperar com evoluciona la relació entre els dos concursants al llarg de les setmanes.

També et pot interessar...