Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La confessió de Sofía Suescun que indignarà els seus excompanys de ‘Supervivientes’

La concursant va fer una cosa molt forta per evitar compartir el menjar amb la resta
Sofía Suescun en una entrevista a 'Sábado Deluxe'
Sofía Suescun ha donat una sèrie de consells al seu germà per sobreviure a 'Supervivientes' | Telecinco

Després del pas de  Sofía Suescun  pels ‘realities’ de Telecinco, ara és el torn del seu germà Cristian. El jove ha pres el relleu i està participant a ‘Supervivientes 2020’ i no va perdre’s cap detall de tots els consells que li van donar tant la seva germana, com la seva mare, Maite Galdeano.

Sofía Suescun va menjar peix cru

Ara, ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ ha emès uns vídeos on les familiars de Cristian l’aconsellen. Per la seva banda, Maite el va advertir: «Vas a una illa, no vas de vacances. No hi haurà res de supermercats i res d'aquestes mitjanes que et menges. Vull que es vegi que tens la vena de Maite i la de Sofía». La seva germana no va dubtar en donar-li el millor consell  que podia: «Pensa quins són els teus punts febles i no els mostris. La concentració és molt important. Quan vegis que no puguis més, és just aquí quan pots més».

Però Cristian no les tenia totes i va confessar que aguantar la fam seria el més difícil per a ell. Així, Sofía li va donar tota una sèrie de trucs perquè se li sigui més suportable: «Quan estiguis allà totes les converses que tinguis seran de menjar. El meu truc, si tenia gana, era  omplir-me l'estómac d'aigua. Menja l'arròs a poc a poc i, sent-te sincera, jo de tu, aniria a pescar i em menjaria els peixos tot sol».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué ganas de esta noche #conexiónhonduras @supervivientestv

Una publicación compartida por Cristian Suescun Galdeano (@suescungaldeano) el

En aquest punt, Sofía Suescun va revelar un detall molt sorprenent i és que va arribar a menjar peix cru  per no compartir-ho amb la resta de companys. Quelcom que segurament no haurà fet gens de gràcia a la resta de participants de la seva edició de ‘Supervivientes’.

A més, Maite i Sofía han afirmat que volen conèixer més a Cristian a través del ‘reality’ i la mare ha confessat: «Aquesta separació em va fer no saber moltes coses del meu fill. Ara estem de meravella. Es va instal·lar a Madrid, va trobar treball i ve a casa a menjar. Estem molt bé».

També et pot interessar...