Álex Lequio

Alessandro Lequio més sincer que mai: Així viuen el càncer del seu fill Álex

Álex Lequio ha rebut l’alta aquest dilluns a la tarda

Álex Lequio va ser hospitalitzat  de nou a la Clínica Ruber Internacional de Madrid aquest passat divendres 21 de febrer. Com sempre, el jove ha comptat amb tot el suport dels seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lequio, i ha rebut moltes mostres de preocupació pel seu estat per part de moltes persones que li tenen un gran afecte gràcies al seu sentit de l'humor i el seu esperit de superació.

Álex Lequio rep l’alta hospitalària

Per la seva part, Alessandro Lequio ha tornat a insistir amb un missatge ple d'esperança a la sortida de Mediaset, on acudeix diàriament per a participar en ‘El programa d'Ana Rosa’ de Telecinco: «No hi ha gaire a dir. El càncer és una malaltia llarga  i dura», a diferència d'Ana Obregón que ha parlat sense embuts sobre aquesta malaltia.

A més, el pare d’Álex s’ha referit al tractament afirmant que «tot segueix» i cal prendre-s'ho «amb molta  tranquil·litat», afegint que el seu fill «està  esperançat i nosaltres també». Tot i que Alessandro Lequio dilluns al matí va confirmar que no sabia quan li donarien l’alta al jove, finalment Álex va sortir de l’hospital a la tarda.

Així, sense baixar del cotxe, una somrient Ana Obregón ha parlat amb els reporters, assegurant-los que tot estava bé, ja que Álex Lequio  havia patit una  gastreonteritis que l'actriu ja havia assegurat prèviament que tenia el seu fill. Tot i això, la salut del jove continua preocupant perquè en els darrers anys ha estat ingressat diversos cops, però sempre ha lluitat, demostrant el seu característic positivisme i motivació.

També et pot interessar...