Joaquín Sabina durant un concert a Madrid el 21 de gener de 2020

Joaquín Sabina rep l'alta hospitalària i ja està a casa seva

El músic va patir una forta caiguda durant un concert al WiZink Center a Madrid el passat 12 de febrer

El músicJoaquín Sabina ha rebut aquest diumenge l'alta hospitalària i ja es troba a casa seva després de ser operat d'un hematoma intracranial causat per la seva caiguda al fossat durant un concert al WiZink Center a Madrid el 12 de febrer.

Joaquín Sabina surt de l'hospital

El cantautor ha sortit de la planta de l'hospital Ruber Internacional, on es trobava ingressat des del 18 de febrer, després de romandre sis dies en la Unitat de Vigilància Intensiva —UCI— de l'hospital.

A més de l'hematoma intracranial pel qual va ser operat, Sabina va patir lleugeres fractures a l'espatlla, per la qual cosa haurà de fer repòs i necessitarà rehabilitació.

  

SabinaRuber Internacionalcaiguda accidentalconcertJoan Manuel Serrat

Sabina va patir una caiguda en ple concert

El cantant presentava «traumatisme d'espatlla esquerra, toràcic i cranioencefàlic» i va ser intervingut quirúrgicament per ser sotmès a una «realització d'evacuació d'hematoma intracranial a l'hemisferi dret», segons el primer comunicat mèdic.

La caiguda de l'escenari va tenir lloc al voltant de les 21.00 hores, 30 minuts després de començar el concert, quan Sabina estava sobre l'escenari pronunciant unes paraules per a presentar la cançó de 'Mediterráneo'.

Joaquín Sabina durant un concert a Madrid el 21 de gener de 2020
Sabina va patir una forta caiguda durant un concert al WiZink Center a Madrid | Catalunya Diari

En aquell moment, va ensopegar i va caure al fossat, donant-se un fort cop en precipitar-se a la zona que separa l'escenari del públic. Immediatament, va ser atès pel personal mèdic del recinte. 

Sabina es queixava d'un fort dolor a l'espatlla, per la qual cosa va ser traslladat fins a aquest centre hospitalari de Madrid.

Operat per un vessament intracranial

Després de passar tota la nit en observació, a primera hora del matí, i després de realitzar noves proves, l'equip mèdic va decidir intervenir-lo per a evacuar un vessament intracranial.

Durant tot el temps que ha estat ingressat, Sabina ha rebut nombroses mostres d'afecte i suport dels seus seguidors i companys, i ha estat acompanyat per la seva família en tot moment.

També et pot interessar...