URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Álex Lequio després de recaure en el càncer: «Mil anys més fins guanyar la batalla»

Álex Lequio a un esdeveniment de ‘PETrificante’ a Madrid (31-10-19)
Álex Lequio ha compartit unes paraules amb els seus seguidors | GTRES

Álex Lequio finalment ha publicat per primer cop a les xarxes socials després del seu nou ingrés a la Clínica Rúber Internacional de Madrid en relació amb la seva lluita contra el càncer. Mentre que la seva mare, Ana Obregón, s’ha mostrat molt preocupada pel seu fill i el seu pare, Alessandro Lequio, ha parlat per primer cop de la salut del jove, Álex encara no s’havia pronunciat.

El sentit de l’humor, l’aliat principal d’Álex Lequio

Així, Álex Lequio ha compartit una història a Instagram, felicitant el seu avi pel seu 94è aniversari i, a més a més, també n’ha publicat una altra on ha volgut llençar un divertit ‘zasca’ a un mitjà digital que s’ha equivocat en la data del primer diagnòstic de càncer del fill d’Alessandro Lequio i Ana Obgregón.

«Abril de 1018», Álex Lequio ha subratllat l’any erroni i n’ha fet broma, afegint diverses emoticones: «I ens atrinxerarem mil anys més fins a guanyar la batalla si fa falta». D’aquesta manera, el fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio hauria volgut tranquil·litzar els seus seguidors, demostrant una vegada més el seu gran sentit de l’humor, fins i tot en un dels moments més complicats de la seva vida respecte al seu delicat estat de salut, encara que el jove estaria millorant.

Història compartida per Álex Lequio al seu Instagram, fent broma, el 19 de febrer del 2020
Álex Lequio ha publicat per primer cop després d'ingressar de nou a l'hospital | Instagram (@alessandrolequiojr)

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari