IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Adara no calla i torna a carregar contra Hugo Sierra: «Ridícul»

La parella manté una bona relació pel seu fill en comú

Adara Molinero durant la seva visita a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Adara no es creu les noves amistats de la seva exparella | Mediaset

Aquesta edició de ‘Supervivientes’ només acaba de començar i ja hi ha una gran possible guanyadora i, a més, sembla que l’amor està començant a sorgir a Hondures. Si no, que li diguin a Hugo Sierra, exparella d’Adara, i Ivana Icardi, la qual va tenir una breu relació amb Gianmarco Onestini.

Si alguna cosa planegen acuradament els productors de Telecinco és crear drama, tensió i moments a comentar en un dels seus 'realities'. Per això, no és casualitat que Sierra i Icardi s’hagin trobat en aquest paradís i comparteixin intimitats sobre el seu passat.

Adara creu que és una estratègia

Adara Molinero està seguint ben de prop el concurs de la seva exparella, sobretot tenint en compte que Elena, la seva mare, també és una de les participants. Aprofitant la jugada, Jordi González ha volgut preguntar-li què pensa sobre aquesta nova amistat sorgida entre el seu ex i Ivana Icardi.

Ella, segura de si mateixa, ha afirmat que Hugo estava fent el ridícul apropant-se a la que un dia va ser la parella del seu actual xicot. La resta de col·laboradors tampoc han vist aquesta nova ‘amistat’ com una casualitat i han assegurat que hi ha una clara estratègia per part dels dos per crear una història als espectadors que els faci guanyar popularitat entre els votants.

El cert és que tant Hugo com Ivana van entrar solters al 'reality', pel que hi ha moltes possibilitats obertes. De fet, Ivana i Gianmarco van enamorar-se al ‘Gran Hermano’ italià, així com Gianmarco i Adara ho van fer a la versió espanyola. Potser ara és el torn de Sierra per fer un pas endavant i començar a jugar davant les càmeres perquè Adara obtingui una mica de la seva pròpia medicina.   

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari