Adara Molinero en una publicació a Instagram

Adara posa al límit la censura d'Instagram i només rep bufetades: «Sac d’ossos»

Ginamarco ha contestat amb una altra selfie sense samarreta

Adara Molinero, guanyadora de 'Gran Hermano VIP' ha estat la gran protagonista d'aquests darrers mesos -almenys fins a l'arribada de 'La isla de las tentaciones'- a 'Telecinco'. Amb els seus fans incondicionals i detractors, la jove model de 26 anys no deixa indiferent a ningú, ni tan sols a les xarxes socials, on ha penjat una foto que està generant controvèrsia.

Adara ha publicat una selfie al mirall en roba interior i la mitja estripada. Res que no sigui normal a Instagram, com tampoc ho son els comentaris ofenosos que han deixat alguns usuaris. Hi ha qui es limita a criticar l'atreviment d'Adara i hi ha d'altres que no tenen res millor a fer que criticar el seu cos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de ADARA MOLINERO (@adara_molinero) el

«Fa vergonya aliena, per diners i per cridar l’atenció el que has de fer», «Adara, vés a donar-li el pit al teu fill», «No et pega res aquest tipus de publicacions» o «Sac d’ossos» son algunes de les barbaritats que els usuaris han deixat.

Malgrat tot, no tot han estat comentaris negatius i la jove també ha rebut respostes positives. Un dels primers ha estat el seu xicot, Gianmarco, qui es feia una foto molt semblant al mateix hotel. «Llest per aquesta nit», comentava l'italià en un story.

Foto de Ginamarco a Instagram
La resposta de Gianmarco a la publicació d'Adara | Xarxes socials

També et pot interessar...