Antonio Banderas en el photocall dels Oscars 2020

Antonio Banderas confessa el seu pitjor moment: «M'estic arruïnant»

L'actor no ha tingut problema en confessar-ho

Antonio Banderas viu un gran moment professional. Guanyador del Goya i nominat a l'Oscar  pel seu paper a 'Dolor i Gloria' d'Almodóvar, es troba en el moment àlgid de la seva carrera, però contràriament al que es pugui pensar, això no ha evitat que ara mateix visqui un mal moment econòmic. 

L'actor malagueny concedia una entrevista a la revista que ofereix Iberia als seus passatgers on se sincerava completament sobre aquest aspecte. Confessa que la compra d'un teatre a la seva ciutat natal l'ha dut a la ruïna. «A Màlaga vaig trobar la forma més perfecta i romàntica d'arruïnar-me. Estic gastant tants diners que m'està tocant fer un parell de pel·lícules ximples».  

Un projecte vinculat a la interpretació 

Tot i això, explica que té molta il·lusió amb aquest  projecte que «està passant i estic gaudint cada minut d'ell» i que «ho estic fent per la gent jove, és un sacrifici». Continua explicant que dels seus teatres té «una escola, tenim 600 estudiants i viuen allí. Surten convertit en professionals de diferents camps de la vida». 

Encara que aquesta iniciativa li estigui generant problemes econòmics la veritat és que el fa feliç poder ajudar a les noves generacions d'actors del país. Segurament també l'ajuda, tenir el suport dels seus amics i especialment de la seva filla, Stella del Carmen, i la seva parella,  Nicole Kimpel.  

També et pot interessar...