Rocío Flores posant per a 'Supervivientes'

El trauma de Rocío Flores que no aconsegueix amagar de cap manera

La filla de Rocío Carrasco ha estat molt críticada pel seu aspecte físic

Supervivientes’ segueix avançant i amb només una gala emesa ja es poden anar veient els primers indicis del que serà la resta del concurs. Per això, la majoria ja aposta perquè ja hi ha una clara guanyadora del ‘reality’ tot i les múltiples proves que encara queden per davant.

Els concursants  han hagut de deixar de banda la seva roba de marca per passar a viure entre biquinis  i banyadors. Molts d’ells fa temps que es preparen i així ho han deixat veure a les seves xarxes socials. Es tracta de personatges com Hugo Sierra, Ferre, Albert Barranco o Bea Retamal.

Primers moments amb poca roba al concurs 

Aquests primers dies són clau perquè els concursants  sofriran una transformació que veuran mesos després quan acabi la seva experiència a Hondures. La passada edició tothom estava expectant per veure el disseny que Isabel Pantoja havia escollit pel seu vestit de bany.

Aquest any, però, és el torn de Rocío Flores. La néta de ‘la més gran’ ja va haver d’enfrontar-se a crítiques per part de la seva pròpia família, després de dir que la participació en el concurs aniria bé perquè Flores perdés alguns quilograms que «li sobraven». 

Aquest comentari, sumat a les diverses crítiques que ha rebut la concursant per estudiar Nutrició amb uns quilos de més, han estat suficients perquè la filla de Rocío Carrasco  esculli tapar-se amb el seu banyador. Així, al seu posat es pot veure un banyador  negre amb flors vermelles i un pantaló curt i ample, molt diferent del dels seus companys que han optat per ensenyar més cos.

Rocío Flores posant per a 'Supervivientes'
Rocío Flores ha decidit que gaudirà així de la seva experiència a 'Supervivientes' | Telecinco

També et pot interessar...