Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La traïció de Belén Esteban a la seva filla Andreíta

La col·laboradora de 'Sálvame' ha parlat de la seva filla per a defensar Lydia Lozano
Belén Esteban junto a su hija Andrea Janeiro | Antena 3

El desprestigi que Lydia Lozano ha viscut durant dies en 'Sálvame' ha acabat per esquitxar a Andrea JaneiroBelén Esteban  va voler trencar una llança a favor de la seva companya saltant-se la promesa que un dia li va fer a la seva filla i que ella mateixa ha intentat complir en el seu programa: que no es parli d'ella.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Va passar el divendres quan diversos companys posaven en dubte la labor periodística de Lydia Lozano desprestigiant-la. Molts testimonis asseguraven que Lydia no havia donat les exclusives de les quals ella presumia. Belén, però, no va tardar a defensar-la: la de Paracuellos va explicar que va ser Lydia Lozano la primera que va donar l'exclusiva sobre el seu embaràs estant amb Jesulín d'Ubrique.

Sens dubte va ser la notícia més rellevant en el panorama de la premsa rosa —com la majoria d'edat ara fa 2 anys d'Andrea— durant aquells anys i Belén va voler amb això deixar clar que la periodista encarregada de fer-la pública va ser la seva companya.

Andreíta, enfadada

Una revelació que segurament no ha agradat gens Andrea Janeiro, després que ella mateixa enviés un comunicat quan va complir la majoria d'edat en què exposava el seu desig de ser anònima  i que no es parlés d'ella en cap mitjà de comunicació. Tanmateix, Belén ho ha fet per una bona causa. 

També et pot interessar...