Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura Matamoros torna a estar enamorada

Laura Matamoros confessa la notícia que farà callar moltes boques

La filla de Kiko Matamoros podria haver tornat a sortir amb Benji Aparicio

Laura Matamoros torna a estar enamorada
Laura Matamoros podria haver-se reconciliat amb la seva exparella | INSTAGRAM

Laura Matamoros no ha deixat indiferent a ningú amb la seva última publicació a les xarxes socials. La filla de Kiko Matamoros ha felicitat Benji Aparicio, el pare del seu fill, pel seu aniversari publicant una foto dels dos junts: «Per tants més. Happy Birthday papi. A ser feliços», ha escrit Laura al costat de la instantània en què Benji i ella apareixen molt somrients.

Amb aquesta publicació la 'influencer' demostra la bona relació que manté amb el seu ex, deixant enrere els problemes del passat. Tanmateix, han estat molts els comentaris dels amics de la parella que deixen en evidència que Benji i Laura han decidit donar-se una segona oportunitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Por tantos muchos más Happy Birthday papiiii A ser felices @benjiaparicio

Una publicación compartida de Laura Matamoros (@_lmflores) el

Els comentaris susciten a pensar en una reconciliació

Covi Riva, exparella d'Aitor Ocio, contestava a la publicació de la seva íntima amiga afirmant: «No em pot agradar més. La foto i vosaltres», mentre que Javier Méndez, el propietari del gimnàs on Laura Matamoros va per a mantenir-se en forma, escrivia: «Gaudiu, parella». Benji Aparicio reaccionava a la foto publicada per Laura amb diverses emoticones de cors i copes brindant pel que potser és una nova oportunitat en la seva relació.

Sens dubte, els amics de Benji i Laura estan encantats amb el pas que la parella ha decidit donar després que posessin fi a la seva relació quan el seu fill estava a punt de complir 1 any. Durant tot aquest temps separats, s'ha pogut veure la filla de Kiko Matamoros i l'hostaler compartint moments junts en nombroses ocasions, fet que deixava la porta oberta a una pròxima reconciliació que, de fet, sembla que ja és definitiva.

També et pot interessar...