El presentador Juanra Bonet als premis 'Antena de Oro' el 16 de novembre de 2019

El revés inesperat que acaba de rebre el català Juanra Bonet

Atresmedia continua maquinant la que podria ser la bomba de l'any

Compte enrere per la tornada de 'Pasapalabra' a Antena 3. Des que la cadena va comprar els drets d'emissió del format, les especulacions sobre qui presentaria el concurs i quins canvis hi hauria en la programació no s'han aturat. Finalment, Atresmedia confirmava que posava fi a 'El Secreto del Puente Viejo', la sèrie més llarga de la cadena, que acabarà d'emetre aquesta última temporada fins a l'estiu.

La decisió porta a pensar que Antena 3 ja ha descartat un dels noms que més sonaven per presentar el nou 'Pasapalabra'. Tot apunta que Juanra Bonet  no es posarà al capdavant del format, ja que suposaria carregar-se també un dels altres programes estrella. Falta per veure si la cadena col·locarà l'exitós concurs en el buit que queda lliure a la graella, o es guarda una nova sorpresa amb moviment d'algun presentador clau d'Antena 3, com Arturo Valls. 

Els noms que sonen amb força per dirigir 'Pasapalabra'

Atresmedia ultima detalls pel que pot ser el seu 'boom' de l'any. El grup ha apostat per mantenir la majoria de l'equip, inclòs el productor del programa i el director. Però falta saber qui posarà cara a 'Pasapalabra' i llegirà definicions a tota màquina als concursants. La llista de candidats a presentar el programa no és curta.

Però hi ha dos noms que destaquen entre la resta i que els directius d'Atresmedia tindrien en ment. El primer, en un clar homenatge als nostàlgics, és el de Sílvia Jato, la primera presentadora del format, que faria feliç a molts seguidors del format. La presentadora gallega va conduir 'Pasapalabra' des del 2000 fins al 2005. Sembla que ara la seva situació laboral actual la col·loca com a una de les dues grans candidates al tron.

Però té competència. Fa temps que s'especula també amb una figura potent que ha fet disparar tots els rumors. La catalana Anna Simón podria posar-se al capdavant de 'Pasapalabra' i la seva absència de 'Zapeando' uns dies podria ser-ne un indici, encara que s'atribuís a «motius personals». Qui sap si té a veure amb la bomba que prepara Antena 3 i que molt aviat descobrirem.

 

També et pot interessar...