Laura Matamoros i Daniel Illescas ja no són parella

Les profundes diferències entre ambdós haurien estat el detonant de la ruptura

Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros
Laura Matamoros i Daniel Illescas han posat punt final a la seva relació | Redacció

 

Laura Matamoros i Daniel Illescas se separen després de 6 mesos de relació. Així ho ha confirmat l’entorn més proper de la parella al mitjà ‘Look’, després que totes les alarmes saltessin quan es va confirmar l’absència de Laura Matamoros en la presentació que farà Daniel Illescas del seu llibre aquesta setmana a Barcelona.

Els diferents ritmes de vida d’ambdós sembla ser la principal causa de la seva ruptura, tot i que fonts properes a la parella apunten a diversos factors que podrien haver afectat negativament la seva relació, com el rebuig de Daniel al món de la televisió, en el qual es mou Laura Matamoros a la perfecció i hi col·labora assíduament, o el poc interès d’ell en ser part d’alguns assumptes de la vida d’ella.

La parella va protagonitzar una forta baralla recentment

La parella es va conèixer en l’agència de comunicació en la qual treballaven i ambdós tenen amics en comú, com les 'influencers' Maria Pombo o Dulceida, amb qui comparteixen feina, esdeveniments promocionals i viatges.

 

Però si una cosa ha desembocat en aquesta ruptura tan sobtada, han estat les contínues esbroncades que en algunes ocasions, públicament, van protagonitzar la parella. Un dels exemples més recents va succeir durant el casament de María Pombo, on van tenir una forta discussió davant la presència de la resta de convidats. Sigui com sigui, la seva relació ja és història.

 

També et pot interessar...

 

 

 

Comentaris

envia el comentari