L'acusació sobre Rocío Flores a 'Supervivientes' que la deixa tocada

La filla de Rocío Carrasco va compartir el moment en què va guanyar Bea de 'Gran Hermano' en una prova de 'Supervivientes'

Imatge d'arxiu de Rocío Flores
Rocío Flores, criticada per la seva última publicació a Instagram | Telecinco

Rocío Flores ha anat a 'Supervivientes 2020' amb un clar objectiu: guanyar. Per això, la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores s'ha preparat a consciència per a alçar-se amb el premi i demostrar que és capaç de sobreviure, encara que hagi de lluitar contra vent i marea i derrotar els seus adversaris sense cap mirament.

Precisament això és el que va passar en una de les proves de recompensa del concurs en què s'enfrontaven en un duel de força i resistència. Havien de tirar d'una corda per a intentar fer explotar el globus de l'altre. L'atzar va voler que Rocío Flores s'enfrontés a Bea i, en tan sols uns segons, la néta de Rocío Jurado va guanyar a l'exconcursant de 'Gran Hermano'.

Una prova descompensada, segons les xarxes

La prova, però, no va ser ben rebuda per alguns seguidors del programa i de Flores perquè van opinar que hi havia un clar desavantatge a causa de les seves diferències corporals. «Molt descompensada la seva prova NO M'AGRADA PER A RES» opinava una seguidora en la publicació que va compartir la filla de Rocío Carrasco al seu compte d'Instagram.

Un debat polaritzat va originar-se arran aquesta discussió. Molts dels seus seguidors compartien la mateixa opinió, mentre que altres van preferir trencar una llança a favor de Rocío. «Penso igual, ella anava amb molt avantatge i a més no m'està agradant el seu caràcter», deia una internauta. «A fotre's i aguantar-se», etzibava una altra en defensa de Flores.

  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari