IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La nova norma que imposa Letícia a les seves filles

La reina sempre s'ha mostrat molt compromesa amb l'educació de les seves filles

La reina Letícia i la princesa Elionor
La reina Letícia està molt compromesa amb la educació de les seves filles | CatalunyaDiari

La reina Letícia té molt clar que l'educació de les seves filles és un aspecte molt important. Per això, s'ha vist en nombroses ocasions molt implicada en com ensenyar-los-hi maneres que els hi serveixin per a tota una vida.

Una de les decisions més importants de Letícia, junt amb el rei Felip VI, va ser escollir una bona escola per a elles. La decisió final es va decantar per l'escola Santa Maria de los Rosales de Madrid, la qual, està molt compromesa amb el medi ambient.

Una decisió que canviarà per sempre la rutina dels patis

És tal el compromís dels directius del centre amb conscienciar als infants del respecte envers el medi ambient que, ara, han pres una decisió que canviarà per sempre la rutina dels patis de la princesa Elionor i la infanta Sofia. Segons han informat des de l'escola, les nenes no podran tornar a portar mai més cap mena d'esmorzar que generi residus perjudicials per al medi ambient.

És a dir, no podran portar ni ampolles de plàstic, ni embolcalls pels seus entrepans fets de materials contaminants. Per tant, les filles dels actuals reis d'Espanya hauran d'augmentar la seva conscienciació sobre tot allò que utilitzen, per a complir amb les normes del seu col·legi.

Una decisió que ha agradat molt a la reina

Aquesta decisió, lluny de molestar a la reina, ha agradat molt, ja que és una ferma defensora del medi ambient i, no hi ha dubte, que donarà suport aquest canvi i obligarà les seves filles a canviar els seus hàbits a l'hora de l'esbarjo.

Mentre es filtra aquesta informació de la vida íntima de la Casa Reial, també s'especula una altra que, en cas de ser certa, provocaria una forta polèmica. I és que cada vegada són més grans els rumors que apunten a un possible embaràs de la reina. Serà veritat? Només el temps ho confirmarà!

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari