Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Barneda i Nagore Robles al debat final de ‘La isla de las tentaciones’

Surt a la llum el trío de Telecinco que acabarà molt malament

La productora està tenint problemes per aconseguir captar els espectadors

Sandra Barneda i Nagore Robles al debat final de ‘La isla de las tentaciones’
Nagore Robles i Sandra Barneda són dues de les presentadores estrella de Telecinco | GTRES

Telecincoestà tenint problemes per captar la seva audiència. Després de l’inesperat èxit de ‘La isla de las tentaciones’, semblava que la cadena havia trobat la gallina dels ous d’or. Tant és així que quan va acabar l’emissió del concurs, els protagonistes de ‘La isla’ van passar per‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ per explicar les seves experiències.

Però sembla que ni tan sols això pot evitar la fi del programa. MYHYV, el que una vegada va ser un dels plats forts de Telecinco, podria estar més a prop que mai de la seva desaparició. El programa de cites regnava a la pantalla quan Emma García estava situada com a presentadora, però el seu canvi per Toñi Moreno va suposar l’inici del fi.

Les tres presentadores que podrien acabar amb Telecinco 

Toñi Moreno, Nagore Robles i Sandra Barneda són les presentadores estrella de Telecinco  per excel·lència. Moreno gaudeix ara del seu permís de maternitat, Nagore presenta ‘Mujeres y hombres’ i Barneda ha guanyat el respecte del públic després del seu pas per ‘La isla de las tentaciones’. Però sembla que aquestes tres presentadores podrien tenir els dies comptats a la cadena.

Nagore Robles ha estat l’encarregada de substituir Toñi Moreno a ‘MYHYV’: una aposta segura que no ha acabat d’integrar-se bé en el format televisiu. El programa acumula les seves pitjors dades d’audiència, amb un discret 2,8% de quota de pantalla. Des de Mediaset  van pensar que l’actual parella de Sandra Barneda podria conquerir el públic de la mateixa manera que ho va fer Toñi Moreno en el seu moment, però no ha estat així.

Audiències baixes i cancel·lació directa

Això arriba poc després de la decisió de Telemadrid de cancel·lar ‘Aquellos maravillosos años’, tal com informa ‘Periodista Digital’. D’aquesta manera, Toñi Moreno perd un dels seus programes més populars mentre gaudeix de la seva maternitat. Després d’aquesta cancel·lació, el següent objectiu seria el popular programa de cites de Cuatro.

Sandra Barneda, per la seva banda, acumula popularitat després de ‘La isla de las tentaciones’. Això, però, podria no repetir-se, ja que des de Mediaset han ‘castigat’ a la catalana deixant-la sense presentar els programes estrella de la cadena. D’aquesta manera, és molt poc probable que tornem a veure a  Barneda  al capdavant d’un popular ‘reality’.

Telecinco  busca aconseguir de nou l’èxit de ‘La isla de las tentaciones’, que va captivar més de 3 milions d’espectadors en les seves últimes emissions. Sumant més problemes a la cadena, el popular ‘reality’ es queda sense presentadora en la seva segona temporada després que Mònica Naranjo no arribés a cap acord amb Paolo Vasile. Precisament Toñi Moreno, Nagore Robles i Sandra Barneda eren alguns dels noms que sonaven per ser la seva substituta, però després de les audiències en els seus respectius programes i els problemes amb Mediaset, potser la cadena opta per un nou nom per liderar el programa més vist de Telecinco.

També et pot interessar...