Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Barneda presentant un debat de 'La isla de las tentaciones'

Sandra Barneda i Nagore Roble es reconcilien

L'exparella ha estat captada per les càmeres passejant-se per Madrid en una actitud molt afectuosa

Sandra Barneda presentant un debat de 'La isla de las tentaciones'
Sandra Barneda podria tornar amb la seva exparella Nagore Robles | Catalunya Diari

Sonen rumors de reconciliació entre una de les parelles més estimades de la televisió: Sandra Barneda i Nagore Robles. Ambdues van tallar la seva relació fa 4 mesos després de 3 anys d'amor, i sembla que la distància ha tingut un efecte positiu en l’exparella, ja que tot fa indicar que la reconciliació és un fet.

Així ho afirma la revista ‘Diez Minutos’, que ha enxampat la parella passejant el seu gos Nash en actitud molt acaramel·lada pels carrers de Madrid, amb abraçades constants i petó als llavis inclòs. Sembla que la seva mascota ha actuat de celestí i ha aconseguit unir de nou la parella, encara que cap de les dues ha confirmat ni desmentit la notícia.

Un possible cop dur per a Toñi Moreno

Una reconciliació que trencaria amb la possibilitat que  Nagore Robles i Toñi Moreno tinguessin un idil·li, tal com especulaven alguns mitjans de comunicació que estava succeint. El cas és que és més que evident que l’amor ha tornat a sorgir entre Nagore i Sandra Barneda, i més quan fa uns dies, Nagore era preguntada per una possible reconciliació, i la presentadora deia amb un somriure «ja es veurà», deixant caure una segona oportunitat entre ambdues.

Si això es confirma, Nagore i Sandra encetarien l’any 2020 travessant un gran moment professional i personal, en què Sandra Barneda es troba presentant el debat de ‘La isla de las tentaciones’ i Nagore Robles ha fet un salt qualitatiu en l'àmbit professional i s’ha estrenat com a presentadora de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’.

També et pot interessar...