Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Alonso amb la seva parella Heidi

La notícia que deixa bocabadats els fans d'Anabel Alonso

L'actriu acostuma a mantenir en secret la seva vida personal

Anabel Alonso amb la seva parella Heidi
La parella esperen amb il·lusió l'arribada de la seva primera filla | Instagram

L'actriu  Anabel Alonso  és una de les més estimades del país. El seu carisma fa que tingui milers de seguidors que, des de fa anys, la segueixen amb entusiasme en cadascun dels seus projectes.

Ara bé, si hi ha una notícia que ha deixat tots els seus  fans bocabadats  és la de que serà mare per primera vegada amb la seva parella Heidi. De fet, l'anunci l'ha fet la seva parella, la qual és molt activa a Instagram. En una imatge on ja no pot amagar la panxa, Heidi demostra que està embarassada i que esperen amb moltes ganes l'arribada de la qual serà la seva primera filla.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

La parella està passant pel millor moment de la seva vida

Amb aquesta imatge i la seva immensa cara de felicitat, no hi ha dubte que la parella està passant pel millor moment de la seva vida. En el perfil públic de Heidi es poden veure diverses imatges amb Anabel i, totes elles, transmeten un amor pur que, de ben segur, les uneix de forma vertadera.

L'actriu espanyola va fer públic fa pocs anys que mantenia una relació amb una dona i, de fet, la notícia va generar molta polèmica. Ara, amb el pas del temps, han pogut demostrar que el seu amor és vertader i que els 13 anys de  diferència d'edat  que tenen no són un impediment per a formar la família amb la qual sempre han somiat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te estamos esperando con inmensa felicidad... . . . . . Ph @diegodepaulaok #hije #felicidad #tres #familia #amor #happyness

Una publicación compartida por H e i d i (@heidisteinhardt) el

Finalment, cal recordar que Anabel, a banda de ser actriu, també ha format part de populars programes com 'Tu Cara Me Suena' o 'Masterchef', on va protagonitzar una forta esbroncada amb Tamara Falcó. Això no obstant, està clar que el que veritablement caracteritza a l'actriu és el seu sentit de l'humor.

També et poden interessar...