Anabel Alonso

Anabel Alonso perd els papers contra un 'excrack' del Barça: «'Descerebrat'!»

L'entrenador de l'Al-Sadd, Xavi Hernández, ha fet unes polèmiques declaracions a favor de Qatar

Unes polèmiques declaracions del l’exfutbolista Xavi Hernández sobre el seu país de residència han encès les xarxes. L’entrenador de l’Al-Sadd, equip qatarià, ha elogiat aquest país del golf pèrsic en una entrevista a la web de la FIFA. La humorista Anabel Alonso no ha pogut evitar comentar aquestes declaracions a Twitter.

Xavi Hernández: «Qatar ens ho ha donat tot, és un país fàcil per a viure-hi»

Xavi Hernández ha assegurat que «Qatar ens ho ha donat tot, és un país molt fàcil per a viure-hi, molt còmode, acollidor i segur». La presentadora, davant d’aquestes paraules, ha titllat l’entrenador de l’Al-Sadd de «boig» a través d'un tuit.

Comentant l’article publicat pel mitjà ‘MARCA’, la presentadora també ha afegit que Xavi Hernández és un «descerebrat». Però Anabel Alonso no ha estat l’única en criticar les paraules del futbolista, ja que desenes d’usuaris han estat en desacord amb les declaracions.

I és que el fet que Qatar sigui un país «fàcil per viure-hi» i «segur», tal com afirma Xavi, són dades bastant dubtoses, ja que els drets socials del país brillen per la seva absència. Qatar és un país que no permet sindicats laborals a immigrants, que té una gran desigualtat de gènere, que pena amb cinc anys de presó l'homosexualitat i que ha condemnat a activistes amb cadena perpètua per falta de la llibertat d'expressió. 

També et pot interessar...