El sonat 'zasca' de Julia Otero a una líder de VOX

Aquesta havia penjat primer un vídeo on acusava la periodista de ser una «urbanita»

Rocio Monasterio i Julia Otero
El sonat 'zasca' de Julia Otero a Rocío Monasterio | Cedida

La presidenta de VOX a la Comunitat de Madrid, Rocío Monasterio, va dedicar un vídeo a la periodista d''Onda Cero', Julia Otero, a través de les xarxes socials on l'acusava de ser «urbanita» i de soltar «mantres» als mitjans de comunicació.

A les imatges es veu a Monasterio amb un tractor a la seva esquena en un entorn molt rural i, tot i mencionar explícitament a Otero, fa referència a tota aquella gent que «s'atreveix a criticar a VOX» per la seva postura sobre el medi ambient i l'ecologia al camp i «no han sortit de les ciutats en la seva vida».

Les xarxes socials han celebrat el zasca en la resposta de Julia Otero

La resposta de Julia Otero no ha trigat a arribar, i responen al missatge de Monasterio ha piulat: «Té sobre mi el mateix coneixement que sobre l'emergència climàtica. Vaig néixer en un poblet de 20 persones, filla i néta de pagesos gallecs, expulsada de la meva terra- com tants emigrants- pel règim que vostè venera. La perdono: noto que li fa il·lusió veure un tractor de prop».

Una publicació que ja compta amb més de 41 mil m'agrades, gairebé 12 mil reaccions de gent que ho ha volgut compartir i milers de comentaris positius aplaudint la resposta de la periodista.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari