Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lara Álvarez al photocall de la premiere de 'Supervivientes' a Madrid 2020

'Supervivientes' canvia les regles d'un joc en directe per les acusacions de 'tongo'

La pressió dels espectadors a Twitter ha obligat el programa a recular i canviar el seu criteri

Lara Álvarez al photocall de la premiere de 'Supervivientes' a Madrid 2020
La presentadora, Lara Álvarez, ha hagut de comunicar la decisió del programa als espectadors | GTRES
 

El programa d'ahir de 'Supervivientes' ha estat marcat per una prova amb recompensa. Els concursats s'han enfrontat per parelles en un joc i els guanyadors han sigut recompensats amb una suculenta hamburguesa. L'objectiu d'aquesta prova era que gràcies a la força de cada concursant, havien de fer que el martell situat enmig dels participants caigués cap al costat del seu contrincant i rebentés el seu globus. En aquell moment, el guanyador rebia la seva merescuda recompensa.

La polèmica ha sorgit quan les primeres parelles en participar no han rebentat el globus i en veure que s'esgotava el temps, el programa ha donat per bo el resultat, simplement tenint en compte qui havia aconseguit col·locar el martell més a prop del globus del seu rival. 

Això no ha ocorregut amb les altres parelles, a les quals se'ls ha invalidat la prova al·legant que era un empat a zero perquè cap dels dos havia petat el globus. Aquesta decisió ha enfadat les xarxes i a Twitter han acusat el programa de 'tongo' en considerar que no estava sent objectiu i que estava usant diferents criteris, segons qui eren els competidors.

Les xarxes han fet que 'Supervivientes' reculi

Després de veure el rebombori a les xarxes socials, en tornar de publicitat, la presentadora, Lara Álvarez, ha comunicat als concursants i als espectadors que des del programa havien unificat els criteris i que tots els que s'han acostat al globus del rival serien premiats amb la corresponent hamburguesa. 

No és el primer cop que les bases d'una prova de 'Supervivientes' creen indignació a les xarxes, però en aquesta ocasió i a diferència de moltes altres vegades, la pressió dels espectadors ha fet recular el programa, que ha hagut de canviar la seva decisió.

També et pot interessar...