Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Toñi Moreno

El preciós missatge de Toñi Moreno a la seva filla Lola pel seu 1r mes de vida

La presentadora de 'MyHyV' està gaudint molt de la seva maternitat, un somni fet realitat per a ella

Imatge d'arxiu de Toñi Moreno
Lola va néixer el passat 21 de gener i va pesar més de quatre quilos | Redacció

La vida de Toñi Moreno va canviar radicalment  — cap a millor — el passat dia  21 de gener, en concret a les 13:30 hores, moment exacte en el qual va donar a llum a la seva filla Lola, un nadó que feia molts anys que estava esperant. Aquest passat divendres, la presentadora ha volgut celebrar el seu  primer mes de vida.

Així doncs, un dels regals més bonics que li ha pogut fer a Lola pel seu primer mes de vida han estat unes precioses paraules  que li ha dedicat a través d'una publicació al seu perfil Instagram. «Avui fa un mes que vas arribar a la meva vida per canviar-la per complert. M'has ensenyat que l'AMOR és l'únic, que la felicitat està en despertar-me cada matí i veure't al meu llit escampada — no sé si ho faig bé, però m'encanta que dormim juntes — ... I que el temps ara no és or, és VIDA» ha començat escrivint la mare de la recent nascuda. 

«Gràcies per escollir-me, amor meu, com la teva mare»

«Avui fa just un mes que va bolcar totes les meves prioritats, i et vas convertir en l'única. Gràcies per escollir-me, amor meu, com la teva mare... Encara avui, em queda gran aquesta paraula ... Però espero aprendre al teu costat. T'estimo. Amb tot el meu ésser. T'estimo», ha acabat Toñi.

Actualment, la presentadora es troba gaudint de la seva baixa per maternitat, temps que pot aprofitar per a dedicar al màxim per a estar amb la seva filla i poder anar coneixent-se mútuament. Cuidar de la seva petita s'ha convertit per a Toñi en una de les seves millors rutines, ja que ella mateixa ha vist com feia realitat el somni de convertir-se en mare. 

També et pot interessar...