'Sálvame' de dol: Mor el pare d'un dels seus col·laboradors

La trista notícia s'ha conegut aquest dimecres

El presentador Víctor Sandoval durant la gala final de 'GH VIP' el 26 de març del 2015
Víctor Sandoval ha comunicat la mort del seu pare | GTRES

Els col·laboradors de 'Sálvame' continuen rebent males notícies. Si bé fa uns dies moria la mare de Paz Padilla, avui s'ha conegut que un altre dels membres de l'equip també ha partit la pèrdua d'una persona molt important.

Aquest dimecres, 26 de febrer, Víctor Sandoval ha anunciat, a través del seu perfil personal d'Instagram, la mort del seu pare. El col·laborador ha volgut compartir unes boniques paraules de comiat: «Alguna cosa se me n'ha anat amb tu pare. Les arrels de la meva vida i de la meva sang... Descansa en pau pare... T'estimo moltíssim».

Els pares de Sandoval estaven molt delicats de salut

Tot i que Víctor no ha compartit més informació sobre la mort del seu pare, sí que explicava el passat mes d'abril que feia dos mesos que no veia als seus pares perquè estaven molt delicats de salut i no podien viatjar. La relació que tenien tots tres no era molt idíl·lica, ja que estaven una mica distanciats.

Sandoval podrà afrontar aquesta trista notícia en un moment de tranquil·litat i estabilitat laboral i personal gràcies a la seva tornada a la feina. Lluny han quedat les anades i tornades del col·laborador de 'Sálvame' que van comportar la seva sortida del programa de Telecinco en més d'una ocasió.

Segons sembla, els seus problemes econòmics també haurien causat algun conflicte familiar. Companys del programa com Rosa Benito o Carlota Corredera han volgut mostrar el seu suport a Sandoval en aquests moments tan difícils.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari