IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La decisió de Joan Carles I en un moment molt dolent per a ell

D’aquesta manera, el pare de Felip VI oblida les seves preocupacions

El rei emèrit Joan Carles durant el funeral de la infanta Pilar a El Escorial (Madrid) el 29 de gener del 2020
El rei Joan Carles novament de cacera amb els seus amics mentre és investigat | GTRES

Des del moment en el qual el rei Joan Carles va decidir apartar-se dels actes oficials de la Casa Reial, les seves aparicions públiques han desaparegut pràcticament, i només se l’ha pogut veure en contades ocasions, com és el cas del funeral de la seva germana, on estava molt abatut. Ara es dedica a gaudir de la seva jubilació, amb reunions i menjars amb els seus amics, però la seva vida és aliena al que esdevé a palau.

De cacera mentre investiguen la seva fortuna

Tanmateix, una de les aficions del rei emèrit no agraden gens a la seva dona, la reina Sofia, ni a la seva nora, la reina Letícia: la caça. I és que el rei Joan Carles ha anat a la finca El Avellanar, propietat d’Alberto Alcocer, aquest passat cap de setmana per gaudir d’una altra jornada de cacera.

Cal destacar que no és el primer cop que el rei Joan Carles continua amb aquesta controvertida afició, ja que fa unes setmanes va ser enxampat anant de cacera amb els seus amics a la finca La Flamenca. Tot i el seu estat de salut, l’emèrit gaudeix del llambrego de la perdiu, que li permet quedar-se en el mateix punt sense la necessitat d'haver d'estar desplaçant-se d'un lloc a un altre, com es fa en les munteries.

Així doncs, mentre és notícia als mitjans de comunicació en sortir a la llum una investigació sobre el presumpte cobrament d'una comissió de 50 milions d'euros per part d'Álvaro d'Orleans-Borbó, cosí de Joan Carles, el rei emèrit passa el dia gaudint d'un dels seus passatemps preferits i oblidant-se de les seves preocupacions diàries.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari